AUTOPRAONICA

LogoHome

CENTER CAR WASH

POGLEDAJTE CJENIK OVDJE.

Tvrtka PARKING TIM d.o.o., potaknuta uspjehom autopraonice u centru grada Rijeke koja je postala prepoznatljiv i nadaleko poznati brend, otvorila je profesionalnu AUTOPRAONICU CENTER CAR WASH u samom centru Zagreba, u sklopu Importanne Centra, na etaži -3.

Importanne Centrom tjedno prođe više od milijun ljudi, što ga čini najposjećenijim trgovačkim centrom i jednim od najposjećenijih mjesta u Zagrebu. Posjetitelji imaju na raspolaganju prostranu garažu s više od 500 parkirnih mjesta te izrazito povoljne cijene parkinga koje svakome omogućuju neometano i bezbrižno uživanje u trgovačkom centru. Radno vrijeme garaže je 00-24 sata.

Timski rad smatramo temeljnom vrijednošću, a međusobno povjerenje i poštovanje neophodni su čimbenici uspješnog poslovanja. Predanost poslu i korisnicima okosnica je našeg rada, a fokusirani smo prvenstveno na interese korisnika naših dosadašnjih usluga, kao i klijenata novootvorene Autopraonice Center Car Wash.

U Autopraonicama Center Car Wash cilj nije tek samo oprati Vaš automobil, već pristupiti svakom klijentu individualno i profesionalno, a automobilu vratiti prvotni sjaj. Kako bismo osigurali visoku razinu Vašeg zadovoljstva našim uslugama i pridonijeli dugovječnosti Vašeg limenog ljubimca, koristimo samo provjerenu modernu i profesionalnu Kärcher opremu te sredstva za čišćenje visoke kvalitete.

Iz ponude Autopraonice Center Car Wash možete odabrati kompletnu uslugu pranja i poliranja svih vrsta vozila (motocikli, osobni automobili, terenska i dostavna vozila), pri čemu koristimo samo najkvalitetnije ekološki prihvatljive sapune i sredstva za čišćenje, a uz pomoć kompleksnih separatora sortiramo i filtriramo sav otpad iz Vašeg automobila i naše poslovnice, što našu autopraonicu čini ECO-friendly objektom.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

 

Zašto Center Car Wash ?

Svakom klijentu pristupamo individualno i profesionalno, a koristimo samo provjerenu opremu i sredstva za čišćenje visoke kvalitete, kako bismo pridonijeli dugovječnosti Vašeg limenog ljubimca.

Vršimo kompletne usluge pranja i poliranja svih vrsta vozila (motocikli, osobni automobili, terenska i dostavna vozila) koristeći najkvalitetniju autokozmetiku te sredstva za pranje, odmašćivanje i poliranje.

Kemijsko i dubinsko čišćenje vozila

Tim postupkom štitimo tapeciranu unutrašnjost Vašeg automobila jer u većini slučajeva samo usisavanje nije dovoljno. Tijekom vremena, u unutrašnjosti Vašeg automobila gomilaju se prljavština, prašina, pijesak, mrvice od hrane na teško dostupnim mjestima, razne mrlje i slično. Zato je poželjno najmanje jednom godišnje napraviti kemijsko čišćenje unutrašnjosti vozila kojim se uklanjaju dubinska prljavština, prašina, grinje te neugodni mirisi iz automobila i uvelike pomaže u zaštiti tapecirane unutrašnjosti, dok se sa standardnim usisavanjem čisti samo površinski.

NANO premaz

Korištenjem NANO premaza značajno štedite na vremenu i sredstvima za čišćenje u daljnjim održavanjima. Nano premaz stvara nevidljivi zaštitni sloj molekule SiO2 koji štiti staklo i/ili karoseriju od prljavštine, lijepljenja kukaca, izmeta ptica i ostalih vanjskih utjecaja, omogućujući Vam tako sigurniju i pregledniju vožnju. Uz nano tehnologiju, u noćnoj vožnji više nema zasljepljenja i loma svjetlosti.

Tekući vosak

Nanošenjem tekućeg voska lak na Vašem automobilu će dobiti poseban sjaj. Taj tretman oživljava boju Vašeg automobila! Također, tekući vosak štiti lak i nemilosrdan je u odbijanju vode, a nanosimo ga nakon vanjskog pranja automobila.

Usluga održavanja flote vozila

Ovisno o potrebama klijenta, usluga održavanja flote vozila dogovara se individualno i ne podliježe regularnom cjeniku. Flota vozila podrazumijeva dva ili više automobila koji se redovito održavaju.

Oprema

Visokotlačnim čistačima i mokro suhim usisavačem zraka čistimo Vaš automobil izvana i iznutra. Koristimo modernu i profesionalnu Kärcher opremu.

Eco Friendly

Koristimo samo najkvalitetnije ekološki prihvatljive sapune i sredstva za čišćenje te sortiramo sav otpad iz Vašeg automobila i naše poslovnice, a posebnim separatorima i pročistačima odstranjujemo nečistoće koje se tijekom pranja s Vašeg automobila slijevaju u gradski odvod.

 

RADNO VRIJEME:

Ponedjeljak – Petak: 08:00 – 18:00
Subota: 08:00 – 15:00
Nedjeljom i praznikom: ZATVORENO

GSM.: +385(0)91-33-10000
E-mail: CarWash-ZG@parkingtim.hr

NOVO!

Online rezervacija termina u profesionalnim ručnim autopraonicama Center Car Wash: www.center-carwash.com

Radno vrijeme Centra

Importanne Centar
TRGOVINE
Ponedjeljak - Subota
od 09:00 do 21:00h
UGOSTITELJSTVO
Ponedjeljak - Nedjelja
od 05:00 do 01:00h

Parking

Radno vrijeme
garaže je
od 00:00 do 24:00h

CIJENA PARKINGA: 8kn/h