Novosti

Strašni popusti u Watch Centru!

Kod nas Noć vještica nije strašna već strašno dobra! A i traje duže od samo jedne noći.
Umjesto strašnih maski Watch Centar je pripremio strašno dobre popuste od 30% na čitav asortiman Guess i Nautica satova i to u periodu od 31. listopada do 2. studenog.

I Guess i Nautica su svjetski poznati brendovi satova s dugogodišnjom tradicijom, provjerenom kvalitetom i konstantnim držanjem koraka s trendovima, što je i formula kojoj mogu zahvaliti svoju svjetsku slavu. Pa iako se povode za istom formulom, ova dva brenda ipak imaju neke razlike.

Za Nauticu kažu kako se obraća najzahtjevnijim kupcima. Brend je to nadahnut morem i jedrenjem, koji kod svojih satova veliki naglasak stavlja na funkcionalnost, te je upravo zbog toga namijenjen svim onim ljubiteljima energičnog stila života. Nautica satovi kombiniraju najbolje od klasičnog dizajna s najnovijim dostignućima u svijetu tehničkih inovacija. Ako ste avanturističkog duha i volite kretanje i razne slobodne aktivnosti, Nautica satovi su pravi izbor za vas.

S druge strane, Guess satovi su idealan izbor za sve one urbane žene i muškarce koji cijene lijep dizajn i vole istaknuti svoju osobnost. Njihovi modeli satova su apsolutni predvodnici u modernom i trendy dizajnu, satovi s naoko jednostavnim zadatkom: da naglase vašu eleganciju, budu atraktivni i pokažu koliko ste modno osvješteni.
Bilo da ste se pronašli u jednoj ili drugoj skupini, Watch Centar adresa je na koju ovih dana jednostavno morate zaviriti.

Radno vrijeme Centra

Importanne Centar
TRGOVINE
Ponedjeljak - Subota
od 09:00 do 21:00h
UGOSTITELJSTVO
Ponedjeljak - Nedjelja
od 05:00 do 01:00h

Parking

Radno vrijeme
garaže je
od 00:00 do 24:00h

CIJENA PARKINGA: 8kn/h