Modni dodaci

Jesenski popusti u Watch centru!

Stiglo je još jedno godišnje doba u kojem bismo bili najsretniji kad bismo mogli kupiti sve one lijepe stvari koje nas gledaju sa stranica modnih časopisa i kad bismo voljeli od glave do pete biti u aktualnim trendovima. Nažalost, u tu priču ulazi stvarnost i suoči nas s činjenicom kako bi to bio možda ipak prevelik udarac za naš novčanik, te kako se jednostavno moramo ograničiti na onih nekoliko ključnih komada koji će se lako uklopiti u razne kombinacije i podići ih.  Naš je savjet da ove jeseni uložite u novi sat ili dobar komad nakita, detalje koji čine razliku.

Kako bi ova jesenska investicija bila što podnošljivija za vaš džep, u Watch Centru za vas  su pripremili jednu jesensku akciju.
Od 5. do 7. listopada daju 20% popusta na satove Flik Flak, Galileo, Guess, Jacques Lemans, Just Cavalli, Nautica, Pierre Lannier, Rosefield, Swatch i Timex te modni nakit Brosway i Guess. Popust možete iskoristiti u trgovini Watch centar, a isti vrijedi za sve vrste plaćanja.

Bilo da je vaš stil sportski, casual, elegantan ili nešto četvrto, ne sumnjamo kako ćete u širokoj ponudi pronaći nešto baš za sebe.

Opremite se za jesen svojim novim omiljenim modnim dodacima!
Čekamo vas!

Radno vrijeme Centra

Importanne Centar
TRGOVINE
Ponedjeljak - Subota
od 09:00 do 21:00h
UGOSTITELJSTVO
Ponedjeljak - Nedjelja
od 06:00 do 00:00h

Parking

Radno vrijeme
garaže je
od 00:00 do 24:00h

CIJENA PARKINGA: 10kn/h