Novosti

Pierre Lannier satovi po 20% sniženim cijenama!

Čim čujete “Pierre Lannier” i zazvoni vam taj francuski u uhu, odmah dobijete asocijaciju na nešto klasično, profinjeno i elegantno? Ako je tako, niste pogriješili. Pierre Lannier satovi odlikuju upravo te karakteristike: elegancija, profinjenost i klasika. Rekli bismo da je baš to savršena kombinacija za nadolazeću jesen, koja će se jednostavno uklopiti u svaki vaš outfit. Kako bi se jedan Pierre Lannier ljepotan našao i na vašoj ruci, pripremili smo novu akciju:

Od 21. do 23. rujna poklanjamo vam 20% popusta na Pierre Lannier satove, na sve vrste plaćanja, bilo da se odlučite na kupnju u Watch Centar poslovnicama ili na našem webshopu satovi.com.
Pierre Lannier satovi stekli su svjetsku slavu upravo zbog svog dizajna koji je prilagodljiv raznim raspoloženjima i odjevnim kombinacijama. Drugim riječima, radi se o satovima koji su itekako “easy to wear”, vrhunske kvalitete, ali su i cjenovno prihvatljivi. Ponuda modela Pierre Lannier satova je široka i raznolika, od materijala, preko oblika, do mehanizama, što u konačnici daje izbor satova od onih trendy, pa sve do onih visoko sofisticiranih.
Pierre Lannier satovi savršeno će naglasiti vašu uglađenost i profinjenost i idealan su modni dodatak koji će komplementirati vašem stilu i istaknuti vas iz mase. Široka ponuda modela satova ovog brenda u Watch Centru neće niti jednu želju ostaviti neispunjenom.

Radno vrijeme Centra

Importanne Centar

TRGOVINE
Ponedjeljak - Subota
od 09:00 do 21:00h
Nedjelja
od 11:00 do 17:00h

UGOSTITELJSTVO
Ponedjeljak - Nedjelja
od 06:00 do 00:00h

Parking

Radno vrijeme
garaže je
od 00:00 do 24:00h

CIJENA PARKINGA: 12kn/h 1,59 €/ h
Exchange rate EUR/HRK 7.53450 Tečaj EUR/HRK 7.53450