Ostalo

STANLEYBET

KLADIONICA

Stanleybet je osnovan kao međunarodni ogranak tvrtke Stanley Leisure Plc koja je utemeljena 1950-ih u Sjevernoj Irskoj. Temeljem Zakona o klađenju, igrama na sreću i lutriji 1963. godine postaje ovlaštena kladionica i u Engleskoj, s dozvolom za organiziranje sportskoga klađenja i otvaranje nekoliko poslovnica.

Nakon što je sa svojim kockarnicama i poslovnicama specijaliziranim za utrke konja postala vodeća kladionica na tržištu Engleske, Stanley Leisure polako dostiže status vodeće sportske kladionice diljem Europe. Osnovana 1997. godine, Stanleybet grupa ima sjedište u Liverpoolu i licencu Britanske komisije za kockarnice (UK Gambling Commission). Njezine podružnice ovlašteni su priređivači kladioničkih igara u Austriji, Belgiji, Hrvatskoj, Cipru, Irskoj, Malti, Poljskoj i Rumunjskoj.

Svoje europsko širenje Stanleybet je započeo u Italiji gdje je implementiran inovativan poslovni model primjenjiv u različitim zemljama i u skladu sa zakonodavstvom Europske Unije, što je potvrdio i Europski sud (European Court of Justice) presudama u slučajevima Gambelli (2003.) i Placanica (2007.).

Stanleybetom upravlja menadžerski tim koji je razvio i vodio poslovanje tvrtke Stanleybet UK, britanske podružnice tvrtke Stanley Leisure. Stanleybet UK 2005. godine prodan je za više od 500 milijuna funti što je u tome trenutku bila rekordna vrijednost akvizicije u kladioničarskom segmentu u Velikoj Britaniji.

Stanleybet je u sportskome klađenju danas vodeća europska grupacija, s najvećim brojem posrednika u Njemačkoj, Italiji i na Cipru. Osim toga, grupa je osnovala podružnice u Belgiji, Hrvatskoj, Poljskoj i Rumunjskoj. Ove podružnice ovlašteni su priređivači igara na sreću na lokalnim tržištima, a zajedno s posrednicima na Cipru te u Njemačkoj, Grčkoj i Italiji imaju više od 2.000 poslovnica s preko 3.000 zaposlenika diljem Europe.

Stanleybet kontinuirano radi na ostvarivanju prava na ponudu inovativnih usluga sportskoga klađenja u Europskoj Uniji, na odgovoran i transparentan način te u skladu sa zakonodavstvom EU. Stanleybet grupa posvećuje veliku pažnju zaštiti svojih klijenata te im istovremeno jamči pravo na odabir najinovativnijih i najprivlačnijih usluga sportskoga klađenja koje su dostupne na tržištu.

https://www.facebook.com/StanleybetCroatia?fref=ts

Broj lokala: 4

Više na: STANLEYBET

Radno vrijeme Centra

Importanne Centar

TRGOVINE
Ponedjeljak - Subota
od 09:00 do 21:00h
Nedjelja
od 11:00 do 17:00h

UGOSTITELJSTVO
Ponedjeljak - Nedjelja
od 06:00 do 00:00h

Parking

Radno vrijeme
garaže je
od 00:00 do 24:00h

CIJENA PARKINGA: 12kn/h 1,59 €/ h
Exchange rate EUR/HRK 7.53450 Tečaj EUR/HRK 7.53450