Modni dodaci

WATCH CENTAR TIME 1

Tvrtka Watch Centar osnovana je 1993. godine i danas je vodeći hrvatski uvoznik i distributer svjetski poznatih brandova satova i modnog nakita.
Dugogodišnje iskustvo i postojanost na tržištu garancija su kvalitete naše ponude i usluge. Naši brandovi satova i modnog nakita zastupljeni su u 19 vlastitih prodajnih mjesta te na više od stotinu lokacija na prostoru Hrvatske, a uključuje i webshop Satovi.com.
Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu i angažmanu djelatnika pridobili smo vjerne kupce, a iznimno velika ponuda raznovrsnih modela satova i modnog nakita osvojila je poklonike svjetskih modnih trendova te potvrdila naše mjesto na tržištu.
Brandovi satova i modnog nakita koje ekskluzivno zastupamo i distribuiramo u Hrvatskoj a koje možete pronaći u Time 2 u Importanne centru su: Galileo, Guess, Jacques Lemans, Just Cavalli, Nautica, Pierre Lannier, Swatch i Timex. Poslovnica Time 2 u svom asortimanu još ima i brandove Casio i Q&Q.
Kako bi našim kupcima pružili vrhunsku uslugu osigurali smo vlastiti servis satova i nakita koji je predvođen stručnim timom stručnjaka i urara.
Za one kojima je Watch Centar poslovnica u Importanne Centru predaleko ili im se jednostavno ne izlazi iz svog doma, obožavateljima satova i modnog nakita omogućena je online kupovina na webshopu Satovi.com. Online kupnja uključuje sigurnu kupnju i besplatnu dostavu te bogat izbor renomiranih svjetskih brandova.

Broj lokala: 49

Telefon: 4577-022

Više na: WATCH CENTAR TIME 1

Kontakt: watch.centar.time1@gmail.com

Radno vrijeme Centra

Importanne Centar

TRGOVINE
Ponedjeljak - Subota
od 09:00 do 21:00h
Nedjelja
od 11:00 do 17:00h

UGOSTITELJSTVO
Ponedjeljak - Nedjelja
od 06:00 do 00:00h

Parking

Radno vrijeme
garaže je
od 00:00 do 24:00h

CIJENA PARKINGA: 12kn/h 1,59 €/ h
Exchange rate EUR/HRK 7.53450 Tečaj EUR/HRK 7.53450