Koža Zagreb, je obrt osnovan 1970. godine i ima dugogodišnju tradiciju popravaka i restauracije atipičnih predmeta od kože. Usluge u ponudi uključuju popravak jakni, novčanika, torbi, futrola, cipela, kofera, remenja i etuija. Posebno se posvećujemo tapeciranju prave i umjetne kože te bojanju kože.

Višedesetljetnom tradicijom, iskustvom i kvalitetom u optičarskoj djelatnosti postigli su visoke standarde u području zaštite vida i izradbi pomagala za vid. Kvalitetnim rješenjima svojim korisnicima omogućuju bolji vid, a time i ugodniji i učinkovitiji rad, posebice onima kojima su naočale svakodnevno pomagalo u poslu kojim se bave. Njihova je misija pokazati i omogućiti ljudima da mogu bolje vidjeti!

Konzum je vodeći maloprodajni lanac u Hrvatskoj, u kojem svakodnevno kupuje više od pola milijuna ljudi. Imamo više od 600 prodavaonica smještenih diljem Hrvatske, u preko 300 gradova i naselja u unutrašnjosti, na obali i otocima. S tradicijom dužom od 65 godina kontinuirano potvrđujemo svoju lidersku poziciju na tržištu te postavljamo nove trendove u maloprodaji, slijedeći svoju misiju i viziju.

linkmagnifiercross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram