O nama

Importanne Centar već je dva desetljeća neizostavan dio urbanog života Zagreba

Smješten u samom središtu grada, Importanne Centar svojim posjetiteljima puna dva desetljeća nudi uslugu koja udovoljava potrebama svih generacija. Importanne Centar je jedan od najposjećenijih trgovačkih centara i jedno od najposjećenijih mjesta u Zagrebu. Prvi i najdugovječniji hrvatski trgovački centar stoga nikada ne spava i uvijek iznova oduševljava svojom pozitivnom energijom.

Ubrzani životni ritam i sve veći nedostatak slobodnog vremena koji obilježavaju našu svakodnevicu probudili su u nama potrebu za jedinstvenim mjestom koje će svojom ponudom zadovoljiti sve potrebe. Bilo da se radi o shoppingu, ispijanju kave s dragim ljudima ili jednostavnom bijegu od svakodnevnih briga i problema. Importanne Centar prvi je trgovački centar u Zagrebu koji već puna dva desetljeća svojim posjetiteljima nudi pregršt zanimljivih sadržaja u najfrekventnijem dijelu grada.

Preko 200 trgovina i ugostiteljskih lokala ukupne površine od 31.000 četvornih metara smještenih na križanju svih gradskih putova (željeznički i autobusni kolodvor, glavne tramvajske linije itd.), posjetiteljima Importanne Centra nude široku paletu proizvoda i usluga te im pružaju neograničene mogućnosti odabira između različitih modnih brendova i brojnih društvenih sadržaja. Brojni posjetitelji svakodnevno imaju priliku uživati u različitim zbivanjima i atraktivnim programima, besplatnim zabavnim sadržajima te ponudama različitih ugostiteljskih objekata.

onama3 onama1 onama2

Neovisno o tome želite li u dobrom društvu i ugodnoj atmosferi ispijati svoju jutarnju kavu ili možda želite pronaći nešto lijepo za svoje najdraže, Importanne Centar predstavlja idealno mjesto za ostvarenje svih vaših želja. Importanne Centar sve ove godine neumorno osluškuje potrebe i želje svojih posjetitelja oblikujući vlastitu ponudu prema njihovim preferencijama. Posjetitelji na raspolaganju imaju i prostranu garažu s više od 500 parkirnih mjesta, a izrazito povoljne cijene parkinga od 10 kuna po satu, svakome omogućavaju neometano i bezbrižno uživanje u ovoj zagrebačkoj shopping oazi.

Importanne Centar – drugačiji od drugih!


IMPORTANNE CENTAR d.o.o.

Trg Ante Starčevića 7, 10 000 Zagreb

Video nadzor 0-24, tel: 01 4577 076

Uprava: 01 4619 503

office@importanne.hr

Radno vrijeme Centra

Importanne Centar

TRGOVINE
Ponedjeljak - Subota
od 09:00 do 21:00h
Nedjelja
od 11:00 do 17:00h

UGOSTITELJSTVO
Ponedjeljak - Nedjelja
od 06:00 do 00:00h

Parking

Radno vrijeme
garaže je
od 00:00 do 24:00h

CIJENA PARKINGA: 12kn/h 1,59 €/ h
Exchange rate EUR/HRK 7.53450 Tečaj EUR/HRK 7.53450