Back to School uz Deichmann!

Back to School uz Deichmann!

Petar Krvarić
28.09.2023.

Iako se čini kao da je ljeto tek počelo, dani su sve kraći, a praznici se polako primiču kraju. U svakom početku postoji čarolija, stoga je početak nove školske godine uzbudljiv događaj za djecu i mlade, kao i za mlade osobe na početku novog sveučilišnog semestra.

Vrtić, škola ili fakultet, kako bi nova školska godina ili semestar započeo kako treba, vrijeme je da počnete planirati svoj izgled.

Cool tenisice svakako su nezaobilazna oprema za polazak u školu, tim više što su tenisice već dugo modni izričaj mladih. K tomu se mogu savršeno kombinirati – tenisice su danas toliko sveprisutne da zapravo ne postoji izgled kojem ne pristaju. Nove tenisice svakako bude želju za novom školskom godinom!

Taj trend kao i brojne druge jesenske trendove pronaći ćete uz senzacionalan omjer cijene i kvalitete u Deichmannovoj poslovnici u Importanne Centru i na web stranici www.deichmann.com

Lokaciju Deichmann trgovine pronađite na mapi Centra.

Podijeli ovu objavu:
linkmagnifiercross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram