Prehrana

PAN-PEK

PAN-PEK d.o.o. vodeće je poduzeće u proizvodnji pekarskih i slastičarskih proizvoda. Višegodišnje iskustvo, ustrajnost na kvaliteti proizvoda uz umijeća naših stručnjaka, omogućilo je Pan-peku vodeću poziciju na tržištu.
Jasnom vizijom i dosljednom poslovnom politikom, stručnim radom i značajnim financijskim ulaganjima, ostvareni su zavidni rezultati u razvoju poduzeća. Izgrađena je nova, najsuvremenija, potpuno automatizirana i kompjutorski nadzirana tvornica pekarskih i slastičarskih proizvoda u Hrvatskoj, smještena u širem središtu grada Zagreba – u Planinskoj ulici 2C.

PAN-PEK nudi tržištu vrlo široku paletu proizvoda – od osnovnih do specijalnih vrsta kruha i peciva, svježih i pakiranih kolača i torti, pa do proizvoda po narudžbi. Tržište i tržišno usmjerenje, sa ciljem prepoznavanja i zadovoljenja potreba naših kupaca, glavna je nit vodilja poduzeća PAN-PEK, a to potvrđujemo i IFS certifikatom.

Svoje proizvode PAN-PEK prodaje u pedesetak vlastitih specijaliziranih prodavaonica. Dnevno opskrbljujemo dvjestotinjak srednjih i malih trgovačkih poduzeća, kao i sve važnije hipermarkete, škole, bolnice, dječje vrtiće, domove umirovljenika i još puno pojedinačnih kupaca.

Zadovoljstvo naših kupaca, od pojedinca do najvećih trgovačkih kuća, najveće je bogatstvo koje je PAN-PEK uspio izgraditi u proteklom razdoblju.

Dobar tek želi vam PAN-PEK.

 

Broj lokala: 2

Telefon: +385 (0)98 352334

Više na: PAN-PEK

Radno vrijeme Centra

Importanne Centar

TRGOVINE
Ponedjeljak - Subota
od 09:00 do 21:00h
Nedjelja
od 11:00 do 17:00h

UGOSTITELJSTVO
Ponedjeljak - Nedjelja
od 06:00 do 00:00h

Parking

Radno vrijeme
garaže je
od 00:00 do 24:00h

CIJENA PARKINGA: 12kn/h 1,59 €/ h
Exchange rate EUR/HRK 7.53450 Tečaj EUR/HRK 7.53450