Pronađite zlato za poklon ili investiciju

Pronađite zlato za poklon ili investiciju

Petar Krvarić
12.06.2023.
Zlato, žuti plemeniti metal koji već tisućljećima očarava ljude, i danas ima brojne primjene zbog kojih je traženo diljem svijeta. Bilo da se radi o poklonu za posebne prigode poput vjenčanja, krštenja i rođendana ili pak o ulaganju koje za cilj ima očuvanje vrijednosti i zaštitu od inflacije, investicijsko zlato u obliku fizičkih zlatnika i zlatnih poluga prvi je izbor za sve veći broj građana.

Zlatnici i zlatne poluge kao poklon

Investicijsko zlato u obliku zlatnika i zlatnih poluga idealan je poklon za posebne prigode jer se radi o daru koji je jedinstven, vizualno privlačan te svoju vrijednost zadržava u dugom roku. Iz tog razloga, za ovakav poklon možete biti sigurni da će ga osoba dugo čuvati, što je ujedno i uspomena na osobu koja zlato daruje.
U asortimanu Centra Zlata moguće je pronaći brojne proizvode od zlata koji su odlični kao poklon, a bilo da se radi o zlatnicima ili zlatnim polugama, moguće je nabaviti i posebnu ukrasnu poklon kutiju koja pruža dodatnu razinu elegancije, a svaki proizvod dolazi i s certifikatom autentičnosti. Među asortimanom zlatnika i poluga za poklon, posebno se ističu dukati Franjo Josip i male poluge od jednog ili dva grama čistog zlata, a moguće je pronaći i zanimljive proizvode od srebra.

Zlato kao investicija i štednja

Iako se radi o odličnom poklonu, većina kupaca zlata kupuje ga za sebe – u svrhu dugoročne investicije, odnosno zamjene za neisplativu bankovnu štednju. Razlog je jednostavan – cijena zlata u eurima u posljednjih je dvadeset godina u prosjeku rasla više od 8.5% godišnje, što je investitorima donijelo pozamašne prinose. Osim toga, investicijsko zlato oslobođeno je svih poreza, prenosivo je i neovisno te lako zamjenjivo za gotovinu kroz otkup zlata bilo gdje u svijetu.
Zlatne poluge i zlatnici stoga su posebno isplativa dugoročna štednja otporna na inflaciju i ekonomske krize, a u ponudi Centra Zlata moguće je pronaći brojne investicijske proizvode poznatih europskih kovnica s prestižnog LBMA popisa certificiranih kovnica, među kojima je poznati švicarski Argor Heraeus.

Centar Zlata – ovlašteni distributer

Centar Zlata vodeći je hrvatski distributer investicijskog zlata te ovlašteni distributer poznatih stranih kovnica te Hrvatske kovnice novca, državne kovnice Republike Hrvatske. Poslovnicu Centra Zlata moguće je pronaći u zagrebačkom Importanne centru (preko puta velikih pokretnih stepenica) te je tamo moguće izvršiti kupnju, ali i prodaju zlata i srebra.
Uz garanciju najbolje cijene te momentalnu dostupnost proizvoda, kao i mogućnost plaćanja gotovinom, Centar Zlata je centralno mjesto za investicijsko zlato u Zagrebu. Djelatnike Centra Zlata možete dobiti pozivom na broj 01 4870 762 ili mailom na importanne@centarzlata.com, a više informacija saznajte na linku: Centar Zlata Importanne.
Podijeli ovu objavu:
linkmagnifiercross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram