Vjesnici proljeća iz Deichmanna

Vjesnici proljeća iz Deichmanna

Petar Krvarić
04.05.2023.

Kako bi dolazak proljeća proslavili onako kako omiljeno godišnje doba zaslužuje, bacili smo se u potragu za novim modelima tenisica i cipela, a ne možemo niti zamisliti bolju lokaciju za to od trgovina Deichmanna, gdje ovih dana police preuzimaju predivni modeli jarkih boja iz nove kolekcije „Colorful life“.

Život u boji

Riječ je o kolekciji koja slavi boje, proljeće i ljubav prema životu koji se s povratkom proljeća ponovo vraća na ulice i trgove gradova diljem zemlje.

Kolekcija donosi vladavinu zelenih, narančastih, plavih i ružičastih modela tenisica u različitim siluetama, kao i vibrantne loaferice i cipele s potpeticama kako bi ovog proljeća baš svi mogli pronaći novo razvijenu ljubav prema bojama i svoje proljetne outfite obogatiti nekim od najtraženijih boja modnih dodataka.

Zimu pozdravljamo eksplozijom boja

Ako vam je sivilo zimskih dana dosadilo i jedva čekate proljeće, cvijeće i tople zrake sunca, pokušajte ga dozvati tako što ćete u svoje outfite unijeti malo boje. Buđenje na kišno jutro može demotivirati, ali garantiramo vam kako će vas dodatak boje na omiljenoj jakni, torbici ili paru cipela razveseliti i otvoriti vrata radosnom iščekivanju proljeća.

Boje ćemo u ožujku ukomponirati sve vrste stylingaod poslovnog looka, kombinacije za šetnju i slobodno vrijeme, pa sve od elegantnih večernjih kombinacija.

Što nam se sviđa u novoj „Colorful Life“ kolekciji?

Nova Deichmann kolekcija sve je samo ne dosadna. Već i pogled na zabavne fotografije otkriva kakvi vas modeli očekuju u kolekciji – odvažne cipele, jarke boja, dodatci sjajnih čestica obojenog vinila i dekorativnih karika obećavaju najzabavniju igru stiliziranja i povratak zabave i razigranosti u modu.

Pogledajte najavu nove kolekcije:

https://www.youtube.com/watch?v=hPMWB3wHShE

Posjetite web stranicu Deichmanna i obližnju Deichmann trgovinu i istražite novu, proljetnu kolekciju koja slavi radost života u boji.

Podijeli ovu objavu:
linkmagnifiercross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram